Geen producten (0)

Over ons

In 2016 ben ik begonnen met het jaarprogramma ‘365 dagen succesvol’. Hierdoor kwam ik er achter dat ik creatiever bezig wilde zijn en was van plan om te starten met naailes.

Dit kwam goed van pas toen ik voor mijn praktijk ‘Base-ik’ een babynestje wilde maken. In mijn praktijk ontvang ik veel baby’s. Ik wilde ze veilig en comfortabel kunnen helpen. Ik zag dat de baby’s in mijn zelfgemaakte babynestje heerlijk konden ontspannen.

Het leek mij een leuk idee om een babynestje te maken als kraamcadeau. Toen ik hiermee bezig was kwam ik allerlei saaie babynestjes tegen en dacht toen: Dit moet anders kunnen!

In het verleden heb ik een opleiding gedaan tot kleur-adviseur. Mijn kennis hierover kan ik weer gebruiken tijdens het samenstellen van de Dreamerzzz.

Door mijn enthousiasme en de geweldige hulp van familie, vrienden en kennissen, is het mij gelukt om binnen een maand tijd alles te realiseren. Van idee - stof – patroon – aanschaf naaimachine – naam - Facebookpagina - verpakking – flyers – naaisters - webshop – naar een professionele website!

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Veel kijkplezier!