Geen producten (0)

Verzending en retourneren

 Verzending

Wij streven ernaar je bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden. 

Heb je iets met spoed nodig? Mocht je de bestelling voor een bepaalde dag nodig hebben? Laat ons dit dan even weten, dan doen we er alles aan om dit voor elkaar te krijgen.

 

Retourneren

Is het product toch niet wat je er precies van had verwacht? Geen probleem! Bijna al onze producten mogen binnen de zichttermijn van 14 dagen retour gestuurd worden, mits deze niet zijn gebruikt. Uitzondering is er voor alle gepersonaliseerde producten omdat deze op basis van je eigen specificaties zijn gemaakt.

Wil je een product retourneren stuur dan een e-mail naar info@dreamerzzz.nl met het factuurnummer en de reden om het product te retourneren. Zodra we het product hebben ontvangen en deze is in goede staat storten wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug. Doorgaans is dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van het product. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

 

 

Veiligheid

Zijn babynestjes veilig?

In Scandinavië worden babynestjes al jaren gebruikt.

Wij adviseren: Gebruik de Dreamerzzz verantwoord en onder toezicht, wees altijd oplettend voor oververhitting en rebreathing. Als ouders ken je je baby en z'n behoeftes het beste.

Vanzelfsprekend maken we gebruik van goed ademende fiberfill en 100% katoen stoffen.

Voor meer informatie verwijzen we je door naar de website van de nr. 1 leverancier van babynestjes http://www.sleepyheadofsweden.com.

Op de pagina van het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid vind je meer informatie over de veiligheid: https://www.ncj.nl/programma-s-producten/preventie-wiegendood/producten-veilig-of-onveilig/bedattributen/bedverkleiner